Online Booking

Zwerus Transport is er voor u en wij maken het u graag makkelijk. Wij bieden u dan ook een zéér gebruiksvriendelijk online-booking systeem aan.

Hierop kunt u zendingen boeken maar ook informatie vinden over de aflevertijd, tarieven inzien, facturen downloaden en labels & etiketten printen. Voor uitleg over de functies en de werking van het systeem kunt u  hier klikken. Uiteraard kunt u ook altijd rechtstreeks contact opnemen met een van onze specialisten voor vragen of om een zending te boeken.

Heeft u nog geen inloggegevens? Door een mail te sturen naar info@zwerus-transport.nl vraagt u eenmalig de inloggegevens aan voor uw online account.

Adressenboek

Ingevoerde adressen worden onthouden en zijn snel én handig met een “auto-aanvulling” bij een vervolgorder opnieuw te selecteren.

Actuele zendingsinformatie

Direct inzichtelijk of de zending reeds is ingepland, wanneer en hoe laat deze geleverd zal worden.

Vooraanmelding ontvanger

Zéér handig bij particuliere leveringen ! Een mail naar de ontvanger met daarin een indicatie van het tijdstip van levering.

Online facturen

Op het moment dat de zending is gefactureerd komt het factuurnummer bij de order te staan. Door hierop te klikken zijn de facturen online inzichtelijk.

Tarifering

De prijs per zending is direct na het boeken direct inzichtelijk. Handig bij het controleren van uw facturen.

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar Info@zwerus-transport.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.