Over ons

Zwerus Transport is een innovatief, vooruitstrevend logistieke dienstverlener met 60 jaar ervaring. De voordelen van een echt familiebedrijf gecombineerd met een innovatieve en vooruitstrevende denkwijze maakt ons dè ideale logistieke dienstverlener.

Met onze eigen vloot & zorgvuldig opgebouwd solide netwerk zorgen wij ervoor dat al uw zendingen door geheel Europa tijdig afgehaald én op tijd afgeleverd worden. Waar en wanneer u dat wenst, uiteraard met de service zoals u dat mag verwachten.

Geschiedenis

In de jaren ‘50 is dhr. H. Zwerus sr. gestart met een taxibedrijf in de gemeente Hattem. Al gauw kwamen hierbij het transporteren van diverse zendingen door Nederland. Na enige tijd heeft dhr. T.H. Zwerus in 1969 deze activiteiten voorgezet in de firma Zwerus – Hattem. Het vervoer van zonweringen voerde hierbij de hoofdmoot. Inmiddels staat sinds 2008 de derde generatie  dhr. H.J. Zwerus aan het roer.

Na een gestage groei en een verhuizing binnen de gemeente Hattem is het bedrijf in 1986 verhuisd naar ’t Loo-Oldebroek, de bedrijfsnaam werd hierbij Zwerus Transport B.V. Eind 2007 is de verhuizing gerealiseerd naar IJsselmuiden en sinds 2018 is Zwerus Transport gevestigd in Hasselt.

In het huidige pand, wat voldoet aan alle hedendaagse eisen, wordt verder gewerkt aan het bieden van een hoogwaardige en servicegerichte logistieke dienstverlening.

 

Distributie centrum

Begin 2018 heeft Zwerus haar thuis gevonden in een nieuw distributiecentrum nabij Zwolle – in Hasselt. Dit nieuwe distributiecentrum brengt vele voordelen met zich mee waardoor Zwerus Transport u een compleet logistiek dienstenpakket kan aanbieden in de vorm van opslag, overslag , order picking, transport & warehousing.

Locatie

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar Info@zwerus.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.