Nationaal

Zwerus Transport weet de weg !

Fijnmazige distributie  binnen Nederland is één van onze specialismen.Of het nu gaat om een colli, pallet, lengtegoederen of van een deellading tot volle vracht. Wij zorgen ervoor dat de zending op tijd en uiteraard volledig naar wens bij uw klant wordt geleverd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialisten geworden in de distributie van goederen binnen Nederland.

Heeft u een  transport binnen de landsgrenzen uit te voeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een zending van Zwaagdijk naar Maastricht of van Middelburg naar Groningen ? Onze organisatie kan ieder transport voor u én volledig naar uw wens organiseren. Met de service zoals u dat mag verwachten !

Stukgoed

Uw stukgoed zendingen op maat vervoerd! Wij bieden met kennis en ervaring  de mogelijkheid om al uw stukgoed zendingen in Nederland  binnen 24 uur van A naar B te vervoeren.  Afhankelijk van de maat, hoeveelheid en het gewicht stellen wij onze service in naar uw wensen.

Distributie

Wij zijn uw partner voor distributielogistiek ! De besturing en beheersing van het traject van een gereed product vanaf het eind van het productieproces tot aan de eindafnemer, bijvoorbeeld van fabriek tot winkel.  Wij doen het dagelijks voor diverse klanten en naar volle tevredenheid !

Deelpartijen

Goederen en zendingen bestaande uit meer pallets die nét geen auto maken kunnen wij voor u aanvullen tot een complete auto vol zodat u niet de volledige kosten draagt en kunt delen met één of twéé andere partijen. Wij hebben de mogelijkheid om uw deelpartijen dagelijks op te halen en af te leveren tot op de gewenste vierkante meter!

Compleetvrachten

Een trailer vol met goederen vervoeren door Nederland ?  Zwerus Transport heeft een zeer uitgebreid wagenpark en kunnen uw compleet vrachten  tot in de puntjes verzorgen voor u. Geladen & geleverd op de datum en het tijdstip zoals u dat het beste uitkomt !

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@zwerus-transport.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.

Specialismes

Zwerus Transport heeft naast de palletdistributie zich ook gespecialiseerd in in het vervoer van Drukwerk, Retail ,Particuliere & Lengtegoed zendingen.

Drukwerk

Uw drukwerk is bij ons in goede handen ! Tientallen jaren ervaring in het vervoer van drukwerk leert ons hoe uw drukwerk optimaal vervoerd dient te worden. Wij rijden uitsluitend met zogenaamde bakwagens zodat uw drukwerk niet onderhevig zijn aan het weer.

Winkel Distributie

Wij bevoorraden reeds tientallen jaren voor diverse grote en kleine retailers de distributie naar volle tevredenheid. Wij kennen haast iedere winkel, ieder centrum ! Wij beschikken over diverse bakwagen allen voorzien van laadklep om uw goederen waar dan ook en in goede staat te kunnen leveren.

B2C (particuliere) leveringen

Wij zijn dé partij zijn voor al uw Particuliere leveringen. Door ons aangepast wagenpark kunnen wij op ieder gewenst adres en in iedere woonwijk leveren. Ook een automatische vooraanmelding om de klant op de hoogte te stellen van de aankomst van uw goederen ? Geen probleem bij Zwerus Transport !

Lengtegoed

Zwerus Transport heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren van goederen met afwijkende afmetingen. Of het nu gaat om goederen die speciale aandacht behoeven, breekbare goederen of lengtegoederen van 6 meter of langer. In combinatie met onze ervaring & knowhow in diverse specialismen, kunnen wij U van dienst zijn in uw eigen specifieke branche.

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@zwerus-transport.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.