Logistiek

Logistiek van A tot Z – van grondstof tot eindproduct verzorgt door Zwerus Transport ! Naast onze excellente transportservice beschikken wij over een volwaardig distributiecentrum, door deze aan elkaar te koppelen maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener kunnen bieden. Dit betekent voor u maximale efficiëntie in uw logistieke proces. Wij kunnen uw organisatie ontlasten door het totale logistieke proces over te nemen met betrekking tot het verzorgen uw import, opslag, voorraadbeheer en leveren uw goederen bij uw klant af.

Warehousing

Met onze grote loodscapaciteit hebben wij niet alleen de mogelijkheid om uw producten langdurig op te slaan maar ook om uw volledig warehouse pakket over te nemen van inslag, orderpicken tot uitslag en distributie.

Opslag

In ons nieuwe distributiecentrum met meer dan 2000 m² aan ruimte is Zwerus Transport de ideale partner voor kortdurende & langdurige opslag van uw goederen.

Order Picking

Zwerus Transport biedt u de mogelijkheid uw totale logistieke behoefte uit handen te nemen.  Wij verzorgen graag voor u de importstromen vanuit Europa om deze goederen vanuit ons eigen warehouse te orderpicken of te assembleren.

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar Info@zwerus-transport.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.