Transport

Zwerus Transport heeft de kennis, betrokkenheid & ervaring om uw goederen bij  aanvoer, productie, opslag en distributie te verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Dat is transport en dat is waar wij goed in zijn !
 De wijze waarop uw goederen getransporteerd worden is één van de belangrijkste factoren  in uw logistieke proces.
Als dé logistieke dienstverlener weten wij exact hoe uw goederen vervoerd dienen te worden. Zwerus Transport levert de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats en in goede staat af. Met als extra toevoeging een optimale begeleiding en service zoals u dat mag verwachten.
 
Wij zijn graag het ideale verlengstuk van uw organisatie !

BeNeLux

Reeds 60 jaar zijn wij dé specialist in fijnmazige stukgoed en pallet de distributie binnen Nederland, België  & Luxemburg. Iedere dag rijden onze vrachtauto’s van IJsselmuiden naar alle denkbare plaatsen van Nederland !

Heeft u een transport binnen de landsgrenzen uit te voeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een zending van Zwaagdijk naar Maastricht of van Middelburg naar Groningen ?  Of het nu gaat om een colli, pallet, lengtegoederen of van deellading tot volle vracht. Wij zorgen ervoor de ervoor dat uw zending op tijd en volledig naar wens bij uw klant wordt geleverd.Onze organisatie kan ieder transport voor u én volledig naar uw wens organiseren. Met de service zoals u dat mag verwachten !

Europa

De diensten van Zwerus Transport met betrekking tot de Europese dienstverlening strekken zich uit tot letterlijk alle uithoeken van Europa ! Wij helpen u met de documenten en zorgen voor een totale complete logistieke dienstverlening.

Door de jaren heen heeft Zwerus Transport B.V. een betrouwbaar, hecht & Solide netwerk opgebouwd die in staat is om al uw Europese zendingen goed en zorgvuldig op de gewenste plaats af te halen en aan te leveren. Groepage, deelpartijen of complete vrachten, wij halen en/of leveren uw zending van en naar iedere gewenste plaats in Europa.

Wereldwijd

Onze dienstverlening houdt niet op bij de Europese buitengrenzen !  Wij verzorgen graag uw zendingen over de gehele wereld, van Containers, tot pallets tot kleinere pakketten over de gehele wereld. Uiteraard helpen wij u graag van A tot Z bij uw zending.

Onze wereldwijde dekking gecombineerd met onze logistieke diensten en mogelijkheid tot het distribueren van uw goederen door geheel Europa kunnen wij u het begrip totaal-logistiek aanbieden. Vanaf uw klant in bv. China of Amerika tot uw eindontvanger in bv. Nice of Maastricht wij kunnen het !

Bel ons op +31(0)38-3333420 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@zwerus-transport.nl  Klikt u hier voor een vrijblijvende offerte.